HUZUREVİNE YERLEŞMEK İSTEYEN YAŞLI ÇİFTİN ÇOCUKLARI KONUŞTU

HUZUREVİNE YERLEŞMEK İSTEYEN YAŞLI ÇİFTİN ÇOCUKLARI KONUŞTU

KARABÜK’te, işçi emeklisi Satılmış Ç. (87), eşi ile huzurevine yerleşmek istediklerini belirterek, “Müracaat ettik ama sıraya gireceksiniz dediler. Ölsek cenazemiz burada 1-2 ay kalır. Kapıdan giren yok. Büyüklerimizden bizi huzurevine almalarını rica ediyorum” dedi. Çocukları ise anne ve babalarının huzurevine yerleşmek için böyle bir iddiada bulunduklarını ileri sürdü.

Karabük Namık Kemal Mahallesi’nde tek katlı evlerinde yaşayan Fatma (85) ve Satılmış Ç. çifti, 5 çocuklarının olduğunu ancak hiçbirinin de kendilerine bakmadığını ileri sürdü. Yaşlı çift, kendilerine komşularının baktığını belirtti.
Satılmış Ç. huzurevine yerleşmek istediklerini belirterek, çocuklarının kendilerine bakmadığını, bir çocuğunun biriktirdiği parayı alıp gittiğini iddia etti. Satılmış Ç., “Sadece paramızı alıp gidiyorlar. Ölürsek, hazırlık olsun diye 36 bin TL vardı. Almış gitmiş. Yürüyemiyorum, mahkemeye gidip gelemem diye bıraktım. Şimdi bize komşu bakıyor. O da bakmasa bakan yok. Huzurevine müracaat ettik ama sıraya gireceksiniz dediler. Ölsek cenazemiz burada 1-2 ay kalır. Kapıdan giren yok. Büyüklerimizden bizi huzurevine derhal almalarını rica ediyorum. Bana yardımcı olsunlar. Komşumuz yemek getirmezse aç kalıyoruz” dedi.
Fatma Ç. de “Gelen yok, soran yok. Ne yapacağız bilmiyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLARI İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Çocukları ise iddiaları kabul etmeyerek şunları söyledi:

”İddialar gerçekten bizi derinden yaraladı. İddiaları asla kabul etmiyoruz. Her zaman anne ve babamızın yanındayız. Bizi herkes tanır. Nasıl bir insan olduğumuzu bilirler. Huzurevine yerleşmek istiyorlar. Bunun içinde böyle iddialarda bulunmuşlardır. Ama biz inanıyoruz ki; Herkesin kendi evi. Bir süre sonra orada sıkılıp evlerine geri dönmek isteyecekler. Ne olursa olsun asla onları yalnız bırakmayacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: