KONGRE İPTAL, BAŞKAN GÖREVİ BIRAKIYOR

KONGRE İPTAL, BAŞKAN GÖREVİ BIRAKIYOR

SPOR Toto 1’inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un Başkanı Sedat Namal, yarın yapılacak olan olağanüstü kongrenin iptal edildiğini, görevinden de ayrılacağını açıkladı.

Geçen 29 Ağustos’ta yapılan olağanüstü kongrede Kardemir Karabükspor’un Başkanı seçilen Sedat Namal, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Namal, yarın yapılacak olan olağanüstü kongrenin iptal kararını şöyle açıkladı: “Bir takım olumsuzluklar nedeniyle kongre kararı aldık. İlk kongremiz 22 Eylül’dü. Yarında 2’nci kongremiz vardı. Biz son ana kadar konjektürü izledik. Konjektürü takip edenleri izledik. Karabükspor’a hangi noktada kimlerin destek verebileceğini, kimlerin takip ettiğini izledik. Amaçların ve hedeflerin ne olduğunu inceledik. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla karar aldık. Yasada, tüzükte, dernekler kanununda bize tanınan hak doğrultusunda yönetim kurulu olarak yarın ki kongremizi iptal ettik. Yarın Karabüksporumuzun kongresi yok. Mevcut yönetim görevine devam edecektir. Kulüp Başkanlığından bugün veya Pazartesi belki de önümüzdeki hafta ayrılacağım. Tüzüğümüzün gerektirdiği yasal çerçeve noktasında da asbaşkanlardan bir arkadaşımız bu süreci yürütecek. Karabükspor deplasmanlara gidecek. Hizmetler aksamayacak. İnşallah takımımız da başarılı sonuçlar. Bu süreç bu şekilde devam edecek.”

Kulübün eski başkanlarından Mustafa Yolbulan tarafından mahkemeye verildiğine dikkat çeken Namal, “Hukuk herkese lazım. Ama hukuku da meşgul etmemek lazım. Beni, sayın belediye başkanımızı, basın mensubu birkaç arkadaşımı mahkemeye verdiler. Konuşanı susturmaya çalışıyorlar. Mesaj çok farklı yere gidebilir. Bununla ilgili duyumlar var, çalışmalar var. Amerika’dan paylaşılan ve Amerika’dan gönderilen konulara da biz zamanı gelince, gerekli şeyleri ortaya koyup bunları da paylaşacağız. Bizimde bir takım çalışmalarımız olacak. Hukuki süreç Karabük’te bundan sonra farklı yürüyecek. Yani bu şu demektir; Buradakiler küçük siyasetçiler büyük veya buradakiler küçük bakanlar büyük. Biz işimizi yukarıdan hallederiz düşüncesiyle bu tavrı gösterebilir bu aile. Ama bunda yanılıyorlar. Süreç doğru olanı gösterecektir. Biz hukuka güveniyoruz. Hakkımızı arayacağız. Sadece bizim suçumuz kongrede çalanın yanına, çırpanın yanına bu kişilerle ilgili değildi, Karabükspor noktasında. Yani benden sonraki gelecek bir yönetimde benimle ilgili bir noksanlık varsa bunun gereğini yapmazsa o da yanlış yapmış olur. Yolbulan ailesi bu hukuk mücadelesiyle beraber bize de Karabükspor başkanlığını bıraktırmadı diyelim ama biz Karabükspor zarar görmesin diye de böyle bir karar aldık. İnşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Öncelikle karabüklü hemşerilerime Karabük sevdalılarına Karabükspor taraftarına günaydın iyi bir pazar günü diliyorum. Değerli karabüklüler Karabüksporu bu duruma neden geldi neden buduruma gelene kadar beklendi bu duruma neden müdahele edilmedi. Bu hale getirenler borç batağına bırakıp ellerini kollarını sallayarak gezemezler inşallah bu olanların birşekilde bırakıp rahatça yaşantılarını sürdürmezler diye düşünüyorum. Bir hesabı bu dünyada öbür dünyadada hesabını vereceklerdir yanlış yapmışlarsa. Ben burdan medya Karabük vesilesi ile karabüksporu iyi yönetenlerden allah razı olsun teşekkür ediyorum. Ama iyi yönetmeyen cezasını mutlaka çekecektir çekmelidir. 25 yıl bu takımı yönettiğini söylüyorsun daha düne kadar bu takım süper bir takımdı gelen futbolcular hocalar 1 liraya geldiler 10 liraya satıldılar çok paralar kazanıldı. Bugün neden böyle oldu bırakıp gittiniz. Olmaz her başkan ayağını yorganı göre uzatmalı. Değerli Karabükspor taraftarları saygıdeğer karabüklü hemşerilerim bugün karabükspora sahip çıkma zamanıdır. Maclara mutlaka gidelim desteğimizi verelim yarın sizlerle daha iyi olacak. Sizler tepkinizi gösterin karabükspora sahip çıkılması için eniyi sesi sizler eniyi mesajı türübünden sizler vereceksiniz Pırıl pırıl gençlerimiz genç futbolcularımız Karabük için ellerinden geleni yapıyorlar kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli hemşerim Başkanım Sedat Namal olmadı bir sözün vardı yerine getirmedeniz lütfen sözünüzü yerine getirin. Bu gençlere Karabük hakkına medyadan söz verdin bu sözü yerine getirmeni istiyoruz genç futbolcularımızın lisansını çıkartmak benim boynumun borcu dediniz bu sözünüzü yerine getirmenizi tüm karabüklüler ve genç Karabük spor oyuncuları bekliyor istiyor.
    Yeni Karabükspor başkanlığını üstlenen gövdesini taşın altına koyan Mehmet Yüksele ve ekibine üstün başarılar diliyorum yolunuz açık olsun herzaman yanlarındayız yanlarında olacağız. Karabük spora karabüklü ve Başta Kardemir ve Çelik’in sahip çıksın sizlerin marka değeriniz Karabükspor. Herşey Karabük ve karabükspor için saygılarımla.
    Muzaffer Dereli.( Ankarder )Ankara karabüklüler Dernek Başkanı.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: