TÜRKER İNANOĞLU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TÜRKER İNANOĞLU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

88 yaşında yaşamını yitiren Safranbolulu yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu için Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center’da cenaze töreni düzenlendi.

Yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu için kurucusu olduğu ‘Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center’da cenaze töreni düzenlendi. Törene, Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu, kızı Zeynep İnanoğlu Özdemir, eşi Gülşen Bubikoğlu, damadı Cüneyt Özdemir ve torunları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanatçılar; Hülya Koçyiğit, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Kerem Alışık, Ali Sunal, Cem Yılmaz, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ve sanat ve medya dünyasından birçok kişi ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, İnanoğlu’nun çocukluk arkadaşı olan Yılmaz Kavuşturucu da katıldı. İnanoğlu’nu anlatan biyografik kısa filmin gösterimiyle başlayan tören programını damadı Cüneyt Özdemir sundu.

SAFRANBOLU VE TÜRKİYE ONU ASLA UNUTMAYACAK

Başkan Elif Köse burada yaptığı konuşmasında,’’ Türk Sineması ve televizyonlarına kattığı büyük değerler ile onu her zaman hatırlayacağız. Safranbolu’ya kazandırdığı Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi sinema ve televizyon dünyasına çok kıymetli öğrenciler yetiştirecek. Safranbolu ve Türkiye onu asla unutmayacak. Ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Buradaki törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Türker İnanoğlu’nun cenazesi Kanlıca Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: