AKŞENER’E HAKARET ETTİ, İCRALIK OLDU

AKŞENER’E HAKARET ETTİ, İCRALIK OLDU

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan işçi emeklisi Yaşar Çınar, 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Cezayı ödemediği için icralık olan çınar, duruma isyan etti.

Karabük  merkeze bağlı Arıcak köyünde yaşayan Yaşar Çınar, 2019 yılında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle davalık oldu.  Yaşar Çınar, açılan dava sonunda 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Cezayı ödemediği için icralık olan Çınar, duruma isyan etti. Çınar, şöyle dedi:’’Bu siyasetçimiz Türkiye’nin başına bela olan baş terörist Selahattin Demirtaş’a özgürlük diye bağırıyor. Kahvaltıya davet ediyor, ben de ülkücüyüm diyor. Tabii milli duygularımız kabardı. Sosyal medyada bir Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğine dair hakaretimiz olmuştu.’’

2 yıl süren mahkeme sonucunda 4 bin lira adli para cezası ödemeye mahkum edildiğini ifade eden Çınar, ‘’Hakaret davası Ankara ile yapılan yazışmalarla yapıldı. Sonucuna geldiğimiz de bizde 4 bin küsur para talep ediyorlar. Bunu da icra yoluyla tahsil etmekle ilgili icraya vermişler beni. ‘Halk aç, yoksulluk var. Öldük bittik’ hikayeleri ile kendileri de siyasetçi olmaları itibariyle en basit eleştiriye bile tahammül etmeyip vatandaşı icraya verebiliyorlar. Bu nasıl siyaset, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Emekli adamım. Bunların yaptığı siyaset değil, yalandan başka bir şey değildir.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: