TÖRENLE MEZUN OLDULAR

TÖRENLE MEZUN OLDULAR

KARABÜK Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 2019 yılı 23’üncü dönem 484 polis için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Bahçesi’nde düzenlenen törene Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve aileler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından dönem birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 23’ncü dönem mezuniyet töreninde dereceye giren ilk on öğrenciye protokol mensupları tarafından hediyeleri verildi.

Törende konuşma yapan Vali Gürel, mezun olan 484 polisin milletin huzuru birlik ve beraberliğini sağlamak üzere Türkiye’nin 81 iline gönderileceğini belirterek, “Polis teşkilatımız 1845 yılından bu yana ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak adına, aziz milletimizin huzuru için görev yapmakta. Mazisi şan ve şerefle dolu bir teşkilat. Bugün inşallah 484 kardeşimiz diğer okullarla birlikte 12 bin 500 polisimiz milletimizin hizmetine dâhil olmak üzere bu değerli önemli teşkilata katılmış olacaklar. 27 yıllık mülki amirlik mesleğimde polis ve jandarmadaki arkadaşlarımız en yakın mesai arkadaşlarımız olmuştur. Bundan önce bu kardeşlerimizle birlikte milletin hizmetinde olmaya çalıştık ve bundan sonrada Milletimizin  huzurunu ve güvenini sağlamaya çalışacağız. Bugün de inşallah buradaki kardeşlerimizle bütünleşmiş olacağız, onları polis ailesinin içerisine dahil etmiş olacağız. Ülkemiz sadece huzur ve güvenle uğraşan bir ülke değil. Bulunduğumuz coğrafya aynı zamanda bütün dünyanın gözünün olduğu, maalesef savaşların ve terörün yoğun olduğu bölge. Bir taraftan milletimizin huzurunu sağlarken bir taraftan da bu memlekette gözü olan hainlerin de üstesinden gelmek adına elimizden gelen gayreti canımıza dahi mal olsa ortaya koyacağız. Ülkemiz içerisinde birlik ve beraberliğimizi sağlamamız önemlidir. Kardeşlik bağı ile bağlı olduğumuz bu coğrafya da yaşayan bütün vatandaşlarımızın birbirine bağlı olması ve yeni hainliklerin ortaya çıkmaması için gayret sarf etmemiz gerekiyor. İnşallah ülkemizdeki terörü elbirliği ile bitireceğiz. Çıktığınız  yol kutlu bir yol. Bu memleket sizler sayesinde ayakta duracak, sizler sayesinde geleceğe taşınacak. Dahil olduğunuz bu şerefli kurumdaki arkadaşlarınızla milletimize en iyi hizmeti vereceksiniz. İnsan haklarına saygılı, milli ve manevi değerlerimize sadık, çağın gereklerine uygun bir şekilde yetiştirildiniz. Artık milletimize hizmet etme vakti. Hayırlı uğurlu olsun. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yadederken Gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum. Dün rahmetli olan polis memuru Yücel Demirci Kardeşimize de rahmet diliyorum. Ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: