SAFRANBOLU’DA GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ VE 19 MAYIS KONSERİ

SAFRANBOLU’DA GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ VE 19 MAYIS KONSERİ

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlik yürüyüşü ve 19 Mayıs konseri düzenlendi.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi  önünden başlayan yürüyüşe, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Arslan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında son bulan yürüyüş sonrası sevilen müzik grubu Yeni Türkü konser verdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi şekilde yetiştiren, onları seven, yarınlarına hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilirler. Nitekim Mustafa Kemal Atatürk; ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, yükseltecek ve yüceltecek sizsiniz’ demiştir. Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Türk gençliği de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atasının emanetine, Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. Bizler buna yürekten inanıyoruz. Bayrağımız hür olarak vatan toprağında dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuzu bildiğimiz büyük önder Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.’’dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: