MUHARREM İNCE YARIN KARABÜK’TE

MUHARREM İNCE YARIN KARABÜK’TE

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, yarın 8 Haziran Cuma günü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine tüm Karabüklüleri davet etti.

Çakır, parti binasında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: ‘’Sayın Muharrem İnce adaylığını açıkladığı ilk gün yakasındaki parti rozetini çıkarttı ve ben Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmaya karar verdim, herkesin Cumhurbaşkanı olacağım dedi.  Dolayısıyla Cuma günü yapılacak olan mitingde biz sadece Cumhuriyet Halk Partilileri değil,  AK Partilileri, Milliyetçi Hareket Partilileri, Saadet Partilileri hangi partiye oy verirse versin tüm yurttaşlarımızı mitinge davet ediyoruz. Sayın Muharrem İnce kimseyi ötekileştirmeden Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmaya adayım diyor ve sonuna kadar da yaptığı mitinglerde bunları gösteriyor. Ben Karabük halkının Muharrem İnce’yi görkemli bir şekilde misafir edeceğine, karşılayacağına ve dinlemeye geleceğine inanıyorum.   Muharrem İnce yola çıkarken, ben Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olacağım diye çıktı, buraya o anlayışla geliyor. Cuma günü sıcak bir gün olacak. Bildiğiniz gibi Ramazan ayı içerisindeyiz ama ben yine de alanların dolacağına inanıyorum.’’

Geçtiğimiz Hafta Pazar günü Karabük’e gelen Başbakan  Binali Yıldırım’ın CHP’nin Karabük’te bir tane bile dikili taşı yok şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Çakır,“Sayın Başbakanımızı yanlış bilgilendirdiler diye düşünüyorum. Halbuki miting yaptığı meydanın sol tarafına kafasını bir çevirebilseydi Cumhuriyet Halk Partisi’nin en büyük dikili ağaçlarından bir tanesi olan Karabük Demir çelik Fabrikalarını çok rahat görmüş olabilirdi. Ben talihsiz bir yorum olarak değerlendiriyorum hatta sadece KARDEMİR olarak değerlendirmemek lazım hep bize zamanında şunu söylemişlerdi; Karabük Demir Çelik Fabrikaları Türkiye’de fabrika yapan fabrika geçiyordu, örneğini verecek olursak çimento fabrikalarından tutun da ülkedeki bütün ağır sanayi kuruluşlarının temelleri Karabük tarafından atılmıştır. Biz yaptık Ak Parti sattı. Karabük Demir çelik fabrikalarının katkılarıyla yapılan bütün fabrikalar şu anda özelleştirme  kapsamında, bir kısmı satıldı, bir kısmı da satılmaya devam ediyor, yani bizler yaparız AKP satar”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: