FETHULLAH GÜLEN’E AİT KİTAPLAR SULAMA KANALINDA BULUNDU

FETHULLAH GÜLEN’E AİT KİTAPLAR SULAMA KANALINDA BULUNDU

KARABÜK’ün Eflani İlçesi’nde sulama kanalına atılan 2 çuval dolusu Fethullah Gülen’e ait kitaplar, dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

Darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve çıkarıldığı  mahkemece tutuklanan öğretmen Şaban K.’nın ilçe merkezindeki evinde arama yapıldı.100

Öğretmenin evinin olduğu apartmanın diğer dairelerinin öğrenci evi olarak kullanıldığını öğrenen polis, bu evlerde de arama yaptı. Kız öğrencilerin kaldığı bir dairede inceleme yapan polis ekipleri, aldığı ifadeler doğrultusunda öğretmenin babası H.K., tarafından evdeki bazı kitapları toplayarak götürdüğü bilgisine ulaştı. H.K.’yı gözaltına alan polis ekipleri, sorgulamanın sonunda kitapların Yalacık Mahallesinde ki bir sulama kanalına atıldığını belirledi. AFAD dalgıçlarının yardımıyla sulama kanalında arama yapan ekipler, 2 çuval çıkardı. İçerisinde Fethullah Gülen’e ait 82 kitap ve örgüte ait gazetelerin bulunduğu çuvallar, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: