‘DAHA GÜZEL BİR SAFRANBOLU HAYAL EDİYORUZ’

‘DAHA GÜZEL BİR SAFRANBOLU HAYAL EDİYORUZ’

Millet İttifakının CHP’li Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse,’’ Kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, kızlarımız herkes için daha güzel bir Safranbolu hayal ediyoruz.’’dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Elif Köse, partisinin  Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte  Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu, Evliya Çelebi ve İMKB Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti.

Elif Köse ziyaretinde şöyle dedi:’’Çok duygulandım. Özel eğitim öğrencilerinden birinin kendi elleriyle yapmış olduğu hediye beni çok mutlu etti. Özel eğitim öğrencilerin topluma kazandırılması adına projeler geliştirmek istiyorum ve Belediye Başkan’ı seçildiğim takdirde burada yer alan öğrenciler için hayvanlarla iç içe olabilecekleri, tohum ekebilecekleri doğal alanlar oluşturarak stres atmalarını sağlayacağıma söz veriyorum.”

Safranbolu’nun çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde tutacağına  dair yemin ile göreve başlayacağına vurgu yapan Köse, ziyaretler esnasında sanata ve sanatçıya çok önem verdiğini dile getirdi. Köse, “Sanat Sokağı oluşturarak burada resim ile ilgilenen çalışmalar yapan öğrencilerin eserlerini sergileyeceğiz ve bu sokak hiçbir zaman boş kalmayacak. Festivaller düzenleyeceğiz ve festivallerimizde, sanata dair çalışmaları ön plana çıkararak Safranbolu’yu uluslararası boyuta taşıyacağız.” diye konuştu.

Elif Köse, başkan seçilmesinin ardından Safranbolu’da birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Safranbolu’yu daha yaşanılır bir kent yapmak için çalışacaklarını anlatan Köse, “Kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, kızlarımız herkes için daha güzel bir Safranbolu hayal ediyoruz. Safranbolu, sosyal alanlarıyla daha güzel bir şehir olacak. Projelerimizle engelli bireylerimizin de her daim yanında olacağız. Sizinle ilgili kararları sizinle birlikte alacağız. Engelli vatandaşlarımız ve temsil edildikleri sivil toplum örgütleriyle ortak kurul ve komisyonlar oluşturularak , kararlar engellilerle birlikte verilecek.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: