BAŞKAN AKSOY’DAN REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN AKSOY’DAN REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Necdet Aksoy, referandum oylamasında ilçelerinde yüzde 54 ‘evet’ oyu çıktığını hatırlatarak seçmenlere teşekkür etti.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gazetecilere açıklama yapan Aksoy, Safranbolu’da kayıtlı seçmen sayısının 44 bin763 olduğunu hatırlatarak şöyle dedi:

‘’Bunlardan 39 bin 250 si sandığa gitti. Kullanılan oylardan 38 bin 466 oy geçerli sayılırken, 784 oy ise geçersiz olarak kayda geçti. 20 bin 839 kişi evet oyu kullanırken, 17 bin 627 kişide hayır yönünde tercihlerini yaptı. Böylelikle Safranbolu’muz %54,5 civarında ‘evet’ oyu vererek Türkiye ortalamasının üzerinde bir oranla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ‘evet’ demiş oldu. Seçim günü ve akşamında hiçbir olayın olmaması, seçim sürecinin sükûnet içerisinde gerçekleşmiş olması bizleri hayli memnun etmiştir. Bu bizim demokrasiyi özümsediğimizi ve demokrasi kurallarının Safranbolu’muzda işlemesi de bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Ülkemizde ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu süreçte başta SKM Başkanımız ve ekibine, İlçe Başkanlığına, kadın ve gençlik kollarına, istisnasız tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına, Milliyetçi Hareket Partisine, Büyük Birlik Partisine, Evet oyu veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yine hayır oyu verse de ülkenin yönetiminde neyi görmek istediğini sandığa gelerek bihaber kalmayan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: