AK PARTİ ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ ADAYLARINI TANITTI

AK Parti’nin Karabük ile ilçelerindeki belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

100’üncü Yıl Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan TBMM eski başkanı Mehmet Ali Şahin, Şahin şöyle dedi:

‘’Uluslararası bir takım güçler 100 yıl önceki planları, Suriye sınırı boyunca terör devleti kurmak için çalışıyorlar. Terör örgütlerini kullanıyorlar ve Türkiye’nin hatta topraklarının bir bölümünü de kurulacak olan bu devlete ekleme hainayi planları var. İşte bunun çok iyi gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve Devletimiz bu oyunu bozmak için büyük bir gayret ve çaba içerisinde. Şimdi Fırat’ın doğusu ile ilgili operasyonun eli kulağındadır. Dolayısıyla Türkiye’nin hemen sınırında öylesine hayati bir mücadele içerisinde bulunduğu bir ortamda biz seçimlere gidiyoruz. İnanıyorum ki, hükümetin, devletimiz ve güvenlik güçlerimiz sınırı boyunca bir terör devleti kurulmasına asla izin vermeyecektir. Türkiye’nin bölünmesi projesini uygulamaya çalışanlar o amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.”

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin ise yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını ifade ederek, “Türkiye’nin hiçbir seçimi böyle olmadı. 17 seçim yaptık ve bunun hiçbir tanesi bu kadar değildi. Her zaman inançla, değer sistemi ile alakalı bir çatışma vardı Türkiye’de. Buna dair bir mücadele alanı var. O yüzden biz hangi adayı belirlersek belirleyelim, günün nihayetinde bu seçim alsa yerel seçim formatına dönmüyor, dönemiyor Türkiye’de. Aslında dönse daha iyi. Türkiye’de bazı şeylerin mıh gibi yerine oturması lazım. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geriye dönüşü olmayacak bir şekilde Türkiye’de bir sürü dengeyi yerine oturttu. Ama hala bir ümit besliyorlar. Bu son ümit. Eğer burada bir gedik açılırsa, özellikle onların ümit ettiği büyük iller var onlarla alakalı. Büyük iller onların hayalleri için bir işaret oluşturuyor. Ona dair bir kaygıları var bir taraftan da heyecanları var. ‘Olacak mı?’ falan gibi. İşte bu ümit bile onların bakıyorum kelimeleri hacminden büyük hale getiriyor’’ diye konuştu.

Konuşmaların sonunda AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal ile  Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Kaya, Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven, Eskipazar Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Yarkan, Eflani Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkan adayı Yakup Narter ve Yortanpazarı Belde Belediye Başkanı ve adayı Yılmaz Tiryaki, sahneye çıkarak birer konuşma yaptılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: