2. ESNAF GÜNLERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2. ESNAF GÜNLERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında ikincisi düzenlenen “Esnaf Günleri” etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

Giyim, gıda, kozmetik, yapı, dekorasyon, mobilya, ev eşyası, inşaat, elektronik ve daha birçok kategoride ürün yelpazesinin yer aldığı ikinci Esnaf Günleri etkinliği açılış töreninde konuşan  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 10 yıllık görevi süresi içerisinde Karabük halkından toplanan gelirleri heba etmemek için azami gayret gösterdiklerini ve toplanan her kuruşun Karabük’e hizmet olarak geri döndüğünü söyledi.

Allah rızası için ne gerekiyorsa yapmak için yola çıktıklarını belirten Vergili,’’ Hiç kimseyi birbirinden ayırmadık en ufak siyasi ayırımcılık yapmadık. 10 yıldan bu tarafa mecliste almış olduğumuz kararları tamamını Ak Partili kardeşlerimizle oy birliğiyle aldık. Bizim sayısal çoğunluğumuz nedeniyle encümen üyeliğine Ak Partili hiç bir arkadaşımızı almayabilirken bizim arkadaşlarımıza rica ettik ve ne yaptığımızı herkes bilsin diye Ak Parti’den de encümen aldık. Şuanda belediyeden evrakları almaya çalışıyorlar, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ki bunlara hiç gerek yok. Dilekçeyi verip talep edecekler ve bütün evraklar verilecek. Hiç kimseyi usulsüzlüğe, yolsuzluğa sokmalarına gerek yok. Bizim alnımız ak, yüzümüz açık. Allah için yapmış olduğumuz işte veremeyeceğimiz hesap yok. Bu göreve talip olmak çok önemli bir şey. Ben 2009 senesinde bu göreve talip olduğum zaman Karabük’te neleri yapacağımı planlamıştım, Cenab-ı Allah’ta bize nasip etti ve her söylediğimi yapmaya gayret ettim ve çoğunu da bitirdim.’’ dedi.

Esnaf Günleri çadırının 2. sini açtıklarına dikkat çeken Vergili şöyle dedi:

‘’Bundan 7-8 ay evvel Karabük’teki tüm esnaflarımızı gezdiğimiz zaman o kadar mağdurlardı ki belki kiralarını dahi ödeyemiyorlardı. Mevsim sonu satışlar ile ellerindeki malları satabilirler diyerek bu şekilde bir çadır kurduk. Talebi olan esnaf arkadaşlarımıza bir nebzede olsun yardımcı olmaya çalıştık. Eğer bir tane esnaf arkadaşım diyebiliyorsa, Rafet Vergili burada partizanlık yaptı diye ben şimdi istifamı veririm. Karabük’ü bize emanet ettiniz, şükürler olsun ki bizde sizi mahcup etmedik, ne gerekiyorsa yaptık.’’

  1. Esnaf Günleri alışveriş çadırının 14-24 Şubat tarihleri arasında sabah saat 10.00’dan, akşam saat 20.00’a kadar açık olacağı belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: