İŞLETME SAHİPLERİNE ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLAYACAK

İŞLETME SAHİPLERİNE ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLAYACAK

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, ‘Mor Bayrak’ projesi ile ilçe turizminin çok daha iyi noktalara gelmesini hedeflediklerini belirterek, “Denetim komisyonu tarafından değerlendirildikten sonra verilecek olan Mor Bayrak, o işletmenin prestiji olacak, işletme sahibine oldukça önemli avantajlar sağlayacak.” dedi.

Başkan Köse,  Safranbolu turizmine katkı sağlayacak olan ‘Mor Bayrak;’ Sertifika Programı ve Dijital Rehber Sistemi projelerinin tanıtımını yaptı.

Başkan Köse şöyle dedi: “Mor Bayrak Projesini, Safranbolu’da her şey el yordamı ve denetimsiz şekilde üzücü bir noktaya geldiği için artık belli kurallar çerçevesinde daha nitelikli hizmet verilebilmesini sağlamayabilmek adına düzenledik. Mor Bayrak ile ilgili kriterler belirendi. Safranbolu’da yapılan işin ya da işletmenin daha kaliteli olmasını sağlayacak kriterler oluşturuldu. Bu kriterlere uyan işletmeler Safranbolu Belediyesine kriterleri yerine getirdim, ben daha nitelikli ve kaliteli hizmet veriyorum, çalıştırdığım personelin de bu doğrultuda eğitimlerini sağladım dediğinde biz ona bir Mor Bayrak Sertifikası vereceğiz. Mor Bayrak Projesi ile Safranbolu turizminin çok daha iyi noktalara gelmesini hedefliyoruz. Denetim komisyonu tarafından değerlendirildikten sonra verilecek olan ‘Mor Bayrak’, o işletmenin prestiji olacak, işletme sahibine oldukça önemli avantajlar sağlayacak.”

“Safranbolu Belediyesi Sosyal Ağlardaki Yerini Alacak”

Açıkladığı diğer proje ile Safranbolu Belediyesi’nin, dünyadaki milyonlarca gezi rotasını içinde bulunduran sosyal ağlardaki yerini alacağına dikkat çeken başkan Köse, “Hazırladığımız dijital rehber sistemi ile Safranbolu’yu ziyaret eden misafirlerimiz tek başına, kimseye danışmadan Tarihi Çarşı bölgesini bilmeseler bile istedikleri doğrultuda doğa yürüyüşü, kültür gezisi ya da foto safari etkinliklerini gerçekleştirebilecekler. Rota sistemi ile ülkemizdeki pek çok turistik bölgeye göre öncü bir girişimde bulunduğumuzu çok rahatlıkla söyleyebiliriz.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: