‘ZABITALARI KENDİ SOSYAL TESİSLERİNİZE GÖNDERİN’

‘ZABITALARI KENDİ SOSYAL TESİSLERİNİZE GÖNDERİN’

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı, dün akşam belediye sosyal tesislerinde düzenlenen iftarda, 27 kişinin yedikleri yemekten zehirlenmesiyle ilgili belediye başkanı Elif Köse’yi eleştirerek, ”Zabıtalarınızı Tarihi Çarşıya değil, kendi sosyal tesislerinize gönderin. Şöyle bir öz denetim yapsınlar, halkın sağlığına zarar verecek bir şey oluyor mu denetlesinler.’’ dedi.

Başkan Sarı, gıda zehirlenmesiyle ile ilgili Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiğini, yemeklerden analiz için şahit numune aldıklarını ve Safranbolu Cumhuriyet Savcılığının da failleri bulmak için gerekli soruşturmayı başlattığını söyledi.

Başkan Sarı şöyle dedi:’’CHP’li Safranbolu Belediyesinin Aslanlar SAKEM’i kapatarak, yeni açtığı bu Sosyal Tesisler ne kadar denetlenmektedir. Sosyal tesislerde hijyene riayet edilmekte midir, bozuk gıda girişini kim denetlemektedir? Bu tesis, Belediyenin sosyal tesisi değil de, başka bir esnafın işletmesi olsaydı, bu işletmenin faaliyetleri durdurulur muydu? Ya da kapısına  mühür vurulur muydu? belediye başkanı kendi işletmesine en azından analiz sonuçları gelene kadar bir yaptırım uygulayacak mıdır? Yoksa tesiste yemek çıkarmaya devam mı edecektir? Siz ilk önce zabıtalarınızı Tarihi Çarşıya değil de, kendi sosyal tesislerinize gönderin. Şöyle bir öz denetim yapsınlar, halkın sağlığına zarar verecek bir şey oluyor mu, denetlesinler.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: