‘ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKMAK İSTEYEN HERKESİ DAVET EDİYORUZ’

‘ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKMAK İSTEYEN HERKESİ DAVET EDİYORUZ’

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, 22’ncisi yapılacak olan Altın Safran Belgesel Film Festivali ile ilgili, ’’Dünya Miras Şehri Safranbolu’muzun tarihi atmosferinde zamanda yolculuğa çıkmak isteyen herkesi davet ediyoruz.’’ dedi.

Başkan Köse, 16-18 Eylül tarihleri arasında ‘Kültürel Miras ve Korumacılık’ temasıyla bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Altın Safran Belgesel Film Festivali ile ilgili Asmazlar Konağı bahçesinde tanıtım toplantısı yaptı. Başkan Köse,  21 yıldır aralıksız olarak devam eden festivalin, Türkiye’nin ilk ve tek belgesel film festivali olma özelliğine sahip olduğunu, bu yılki yan temasının ise Ahilik Teşkilatı’nın önderi Ahi Evran’ın doğumunun 850. yılı olması münasebetiyle, ‘Ahilik Kültürü’ olarak belirlendiğini söyledi.

Festival öncesinde, her yıl olduğu gibi bu sene de Belgesel Film Yarışması’nda ödül almış belgesel filmleri açık hava gösterimleri ile seyircilerle buluşturduklarını kaydeden Başkan Köse, “Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde oluşturulan alanda 7 Eylül’de başlayan, nostaljik film makinesinden belgesel filmler ile unutulmaz Yeşilçam filmlerinin gösterimi, 15 Eylül’e kadar devam edecek. Dünya Miras Şehri Safranbolu’muzun tarihi atmosferinde zamanda yolculuğa çıkmak isteyen herkesi davet ediyoruz. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: