‘VAKA SAYILARIMIZ DÜŞTÜ’

‘VAKA SAYILARIMIZ DÜŞTÜ’

KARABÜK Valisi Fuat Gürel,’’ Şükürler olsun tam kapanma sürecinde vaka sayılarımız belli bir rakamın altına düştü.’’ dedi.

Vali Fuat Gürel, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Protokolü ile birlikte KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğünü, 112 Acil Çağrı Merkezi, Güleç Çocuk Evleri Sitesi ve Yazıköy Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilk olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek başlayan Vali Gürel ve protokol üyeleri serviste yatan hastaları ve hasta yakınları ile sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Ardından İl Jandarma Komutanlığı ve 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali Gürel, jandarma ve emniyet mensuplarının bayramını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek görevi başındaki personelin bayramını kutlayan Vali Gürel ve protokol üyeleri daha sonra Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ettiler. GAMER ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Gürel, “Tam kapanma sürecinde evlerinde bulunduğu süre içerisinde görevi başında olan özellikle bu pandemi sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir gideren personelimizi ziyaret edip bayramını kutluyoruz. Yanlarında yer almaya çalışıyoruz. Kurumlarımız bütün personelleri ile sahadalar. Pandemi ile mücadele ediyorlar. Salgının vatandaşlarımızı en az etkilemesi ile alakalı tedbirler planlamaktalar” dedi.

Kentteki vaka sayılarına değinen Vali Gürel, ’’Şükürler olsun tam kapanma sürecinde vaka sayılarımız belli bir rakamın altına düştü. Dün itibariyle çok iyi duruma geldik. Bu 56 günlük süre içerisinde vaka sayılarının daha da aşağıya geleceğini ümit ediyoruz. Bunu sağladığımız süre içerisinde inşallah Pazartesi Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı kararlara beraber kontrollü bir normalleşme sürecine girmiş olacağız.” Diye konuştu.

Güleç Çocuk Evleri’ndeki çocuklarla bir araya gelerek çocuklara bayram harçlığı veren Vali Gürel ve protokol üyeleri son olarak Yazıköy Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek müdürlük çalışanlarının ve merkezde kalanların bayramlarını kutladılar. Merkezde kalan Nazlıcan’ın İstiklal Marşımızın her kıtasındaki duyguyu yaşayarak 10 kıtasını ezbere okuması Vali Gürel ve protokol üyeleri tarafından büyük alkış aldı.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve kurum müdürleri eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: