‘ŞEHİTLERİMİZN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ’

‘ŞEHİTLERİMİZN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ’

KARABÜK Valisi Fuat Gürel,’’ Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. ’’dedi.

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkemizin birliği ve bütünlüğü ile aziz milletimizin huzur ve güveni için şehadet makamına erişen kahraman şehitlerimizin aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret etti.Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi Zehra ve Sadık Yalçın’ı, Şehit Umut Aytekin’in ailesi Zehra ve Hasan Aytekin’i, Malul Gazi Ferhat Fatih Arslan ve Ailesi ile Şehit Ercan Hırçın’ın annesi Reyhan Hırçın’ı evlerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel ailelerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Vali Gürel, ‘’Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödenemez. Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli şehit ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. ”diye konuştu.

Şehit ve Gazi aileleri ise Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel’in ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek teşekkür ettiler. Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel’e, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: