UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 3 TUTUKLAMA

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 3 TUTUKLAMA

KARABÜK’te polisin düzenlediği 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik 7-10 Haziran’da 5 ayrı operasyon düzenledi.

Ekipler, kent merkezinde yaptığı çalışmalarda, şüpheli  U.C.Y’nin üst aramasında 116.35 gram skunk,  şüpheli olan suça sürüklenen çocuk E.K.A’nın üzerinde 98 ectasy ve 151,97 gram kannabinoid (bonzai) , şüpheli E.K’nın üst aramasında 6.44 gram kannabinoid (bonzai), şüpheli A.A.S’nin  üst aramasında ise 55,23 gram esrar, şüpheliler T.A.I.N ve A.M’nin yapılan üst aramasında ise 166 sentetik ecza hap ele geçirildi. Yenice ilçesinde düzenlenen operasyonda ise   ‘uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak” suçundan kesinleşmiş 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezası ile arama emri bulunan S.Ç., yakalanıp gözaltına alındı.

Operasyonlarda U.C.Y, E.K.A, E.K, A.A.S, T.A.I.N, A.M. ve S.Ç., gözaltına alındı. Şüphelilerden A.M. U.C.Y. E.K. ve A.A.S, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler E.K.A, S.Ç. ve T.A.I.N. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: