UYGAR SEZİŞER, QUA GRANİTE’DE YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

UYGAR SEZİŞER, QUA GRANİTE’DE YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) bağlı kuruluşu Karabük Çelik Yapı İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (KARÇEL) Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Uygar Sezişer, QUA Granite’nin Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.

2019’da KARÇEL A.Ş. Genel Müdürlük görevine gelen ve başarılı işlere imza atan Uygar Sezişer, yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi hedefleyerek yatırımlarına hız veren Qua Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.  QUA Granite’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yollanan açıklamada şöyle denildi:’’ Şirketimizde, Uygar Sezişer Süreç Geliştirme ve İdari İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Uygar Sezişer lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Bölümü’nde tamamlamıştır. Kariyerine 2004 yılında Gölcük Tersane Müdürlüğü Planlama ve Keşif Teğmeni olarak başlamış, 2005-2012 yılları arasında Gemak Tersanesi İşletme Mühendisi olarak devam etmiştir. 2012-2019 yılları arasında Kardemir A.Ş’de sırasıyla Yatırımlar Proje Mühendisi, Yönetim Kurulu Danışmanı ve Yatırımlardan sorumlu Proje Başmühendisi olarak çalışmıştır. 2019-2024 yılları arasında Karçel A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.’’

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Qua Granite, 5 Nisan ve 6 Nisan 2021 tarihlerinde 16,46 TL sabit fiyatla Borsa’da Satış yöntemi ile halka arz edilmişti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: