TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE HİZMET ETMEYİ GÖREV BİLECEĞİZ

TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE HİZMET ETMEYİ GÖREV BİLECEĞİZ

YENİDEN Refah Partisi (YRP) Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, ‘’Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizle toplumumuzun her kesimine hizmet etmeyi görev bileceğiz’’ dedi.

Özer, Şirinevler Mahallesi ve Yeşil Mahalle’deki pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip esnafların taleplerini not alan Özer şöyle dedi: ’’Pazarcı esnaflarımız ve pazarlarımız şehrimizin ticari ve kültürel hayatının önemli bir parçasıdır. Kültürümüzün olmazsa olmazlarıdır. Karabük’ümüzün helal rızık peşinde koşan her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir. Pazarcı esnaflarımızın taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Belediye başkanlığımız döneminde yapacağımız ilk işlerimizden birisi pazarcı esnaflarımızın taleplerini ivedilikle yerine getirmek olacak inşallah.’’

Özer, partilerinin kurulduğu günden bugüne kadar yerel kalkınmayı hiçbir zaman sadece ekonomik ve teknik bir mesele olarak görmediklerini ifade ederek, ’’Bizler tüm görüşlerin ele alındığı toplumsal ve kültürel  değerleri içeren sosyal politikaları hayata geçirdik. Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizle toplumumuzun her kesimine hizmet etmeyi görev bileceğiz. Samimi ve içten karşılamaları için tüm esnaflarımıza çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: