ŞÜPHELİ ÖLÜME 2 TUTUKLAMA

ŞÜPHELİ ÖLÜME 2 TUTUKLAMA

KARABÜK’te, işçi emeklisi Recep Gücük(87)’ün şüpheli ölümünün ardından yürütülen soruşturmada 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Gücük’ün evinin giriş katını 1 gün önce kiraladıkları ve 14.500 TL’sini çaldıkları tespit edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Çelik Sokak’ta meydana geldi. Sabriye Gücük, eşi Recep Gücük’ü evde hareketsiz bir şekilde bulunca komşularından yardım istedi. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Recep Gücük’ün öldüğünü belirledi. Yapılan incelemelerin ardından vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmayan Recep Gücük’ün cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri Recep Gücük’ün kızının ve komşularının ifadelerinden yola çıkarak yaşlı adamın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Recep Gücük’ün evinde kırılan çekmeceden 14.500 TL’nin çalındığını ve evinin giriş katını olaydan bir gün önce kiraladıkları tespit edilen A.S, N.G. ve H.B., gözaltına alındı. Çalınan para A.S’nin evinde bulundu. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.S. ve N.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, H.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘ÇEKMECELERİ KIRILMIŞ EŞYALARI KARIŞTIRILMIŞ GÖRDÜM’

Babasının öldüğünü duyar duymaz gelen kızı Fikriye Kuşçu   şöyle dedi:”Eve girdiğimde çekmeceleri kırılmış, eşyaları karıştırılmış gördüm. Arka odaya geçtiğimde ise sandık açılmıştı.”

‘AÇ KAPIYI KİRACILAR GELDİ’ DİYE BAĞIRIYORDU

Komşusu Hatice Karaman ise,”Evi kiraladıklarını söylediler. Akşama kadar temizlik yaptılar. Akşam kayboldular, nereye gittiler bilmiyorum. Saat 21.00’de kapıya vurdular. ‘Aç kapıyı kiracılar geldi’ diye bağırıyordu adam. İçeriye girdiler. Çıktıklarını görmedim.” diye konuştu.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: