BAŞKAN KÖSE’DEN İHALE AÇIKLAMASI

BAŞKAN KÖSE’DEN İHALE AÇIKLAMASI

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, Takvim gazetesinin ‘Başkan Köse şimdi de CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un  kızına ihale kıyağı çekti.’’ Haberiyle ilgili açıklama yaptı.

Takvim gazetesinin okuyucularına duyurduğu haberde İş Sağlığı (İSG) hizmet alımı ihalesini CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un kızına ait firmaya verildiği yazıyordu.

Başkan Köse, iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Sadece Halka Hizmet!” parolasıyla yola çıktığımız süreçte, en başından beri belediyemiz yönetimini yıpratmaya yönelik yapılan asılsız ve maksatlı haberlerin ardı arkası kesilmemektedir. Hakkımızda yapılan haberler, haberleri yapanların habercilik anlayışını, gerçeğe uzaklığını ve art niyetini bir kez daha ortaya koymaktadır. Belediye yönetimi olarak en başından beri şeffaf, halkçı, adil, demokrat ve katılımcı yönetim anlayışımızı sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tek zorluğumuz bu anlayışın Safranbolululara unutturulmuş olması.Tercihimiz hiçbir zaman sadakat olmayıp, her zaman liyakattir. Tek hesap vereceğimiz makamın halkımız olduğunun bilincindeyiz ve yılmadan, yorulmadan Safranbolu için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: