‘SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR’

‘SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR’

Karabük İl Genel Meclisi mart ayı toplantısı Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkanlığında yapıldı. Başkan Yıldırım,  “Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” dedi.

 

İl Genel Meclisi’nin mart ayı açılış toplantısında konuşan Başkan Yıldırım, Karabük İl Genel Meclisi Üyeleri olarak İdlip’te kahraman ordumuza karşı yapılan hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadıklarını belirterek konuşmasına şöyle devam etti; “Karabük Siyaseti Olarak Tüm Milletvekillerimiz, Siyasi Partilerimiz, İl Başkanları, İdlip’te Kahraman Askerlerimize Yönelik Gerçekleştirilen Menfur Saldırıya Karşı Ortak Bir Bildiri Yayınladılar. Sayın Valimiz, İl Jandarma Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüzle Beraber Düzenlenen Toplantı ile Bu Bildiri İmzalandı ve Okundu. Bu Davranış Karabük’te Birlik ve Beraberlik Anlamında Özel Bir Davranış Örneği Oldu. Bizlerde Karabük İl Genel Meclisi Olarak Bu Saldırı ve Tüm Saldırıları Şiddetle ve Nefretle Kınıyoruz. Bu Saldırılardan Sonra Kahraman Ordumuzun Başlatmış Olduğu BAHAR KALKANI Harekâtını Sonuna Kadar Destekliyor, Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin Yanında Olduğumuzu Bir Kez Daha Yüksek Sesle Tekrarlıyoruz. Milli Savunma Bakamınız Sayın Hulusi Akar Paşamızın Açıklamasına Göre; Şu an Hareket Eden Her Düşman Unsuru, 7/24 Havada Olan SİHA Sürümüz Tarafından Vuruluyor. Rus Hava Savunma Sistemleri, Silahları Göremiyor. Şu ana Kadar Sadece 1 Hava Aracımız Düştü. Yeni Nesil Savaş Nasıl Yapılır, Dünyaya Türkler Öğretecek…

Sayın Paşamıza, Kahraman Ordumuza ve Bu Yeni Nesil Hava Sistemleri Olan İha-Siha-TB2 Türü Silahları Ülkemize Kazandıranlara ve Milletimizin Hizmetine Sunanlara Teşekkür Ediyoruz. Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır. Vatanımız İçin Yapılacak Her Türlü Gayretin İçinde, Yanında ve Destekçisi Olduğumuzu, Olacağımızı Tüm İl Genel Meclisi Üyelerimiz Adına İfade Ediyor,Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet Diliyor, Cennete Makamlarının Yüce Olmasını Diliyor, Yaralılarımız Acil Şifalar Diliyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: