MERKEZ KÖY MUHTARLARI GENEL KURULU’NA KATILDI

MERKEZ KÖY MUHTARLARI GENEL KURULU’NA KATILDI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Karabük Merkez Köy Muhtarları Genel Kuruluna katıldı. Başkan Vergili yaptığı konuşmada, muhtarların daha da güçlü bir dernek kurmaları önerisinde bulunurken; “Temennim bu dernekte il genelindeki tüm köy muhtarlarının yer alması” dedi.

Karabük Merkez Köy Muhtarları Derneği Genel Kurulu Karabük Belediyesi Kongre ve Nikâh Salonunda yapıldı. Genel Kurula; Vali Fuat Gürel, Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclisi Üyeleri, kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle muhtarlar katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, görev süreleri içerisinde hep muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını ve sorunlara birlikte çözüm ürettiklerini belirtti. Başkan Vergili; “Merkez mahalle muhtarlarımızla her ay periyodik olarak bir araya geliyor ve bu toplantılardan olumlu sonuçlar alıyoruz, muhtarlarımızın bir arada olması, bir çatı altında toplanması önemli, bana göre bu dernekte diğer ilçelerdeki köylerimizin muhtarları da yer almalı, benim temennim ve arzum budur. Çünkü biz çalışma programlarımızı muhtarlarımızı dinleyerek hazırlıyoruz, ilçelerle kopukluk olduğu malum, başkan bu sorunu da giderirse derneğimizin amacı doğrultusunda en iyi çalışmayı yapacağına inanıyorum. Bu vesile ile şu anda Suriye’de başlamış olan harekâtta hiçbir askerimizin burnu dahi kanamaz temennisinde bulunayım, çünkü milletimizin arzusu bu” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: