SİPARİŞLER TRAKTÖRLE GELİYOR

SİPARİŞLER TRAKTÖRLE GELİYOR

KARABÜK’te, ailesiyle birlikte pide salonu işleten Turgut Ekinci(44), baba yadigarı traktörle paket servisi yapıyor. Ekinci,’’ Motosiklet alıncaya kadar traktörle servisimiz sürecek. Motosiklet alsak bile yakın mesafelere bununla siparişleri götürmeye devam edeceğiz.’ dedi.

Soğuksu Mahallesi’nde ailesiyle pide salonu işleten Turgut Ekinci, müşterilerinin siparişlerini 1 yıldır baba yadigarı 1979 model traktör ile ulaştırıyor. Eski müşteriler durumdan oldukça memnun olurken, yeni müşteriler ise traktörle gelen siparişlere büyük şaşkınlık yaşıyor.

‘MOTOSİKLET ALINCAYA KADAR TRAKTÖR İLE SERVİSİMİZ SÜRECEK’

Turgut Ekinci,’’Rahmetli babamdan yadigar kalan bir eser. Onun için gözümüz gibi bakıyoruz oğlumla. Pide salonu işletirken böyle bir fikir aklımıza geldi ve çokta ilgi gördü. Müşteriler memnun kaldı. Engebeli ve yüksek tepeli yollarda çok işe yaradı. Özellikle kış aylarında siparişlerin ulaşamayacağı yerler için çok ideal bir araç. Yakıt biraz oluyor ama o kadarda kayda değer bir yakıt sorunu olmuyor. İlgi çekmesi ve daha fazla rağbet görmesi nedeniyle yakıtın önemi kalmıyor. Motosiklet alıncaya kadar traktörle servisimiz sürecek. Motosiklet alsak bile yakın mesafelere bununla siparişleri götürmeye devam edeceğiz. Babamın yadigarı gözümün önünden ayrılmasın.

‘BİZİM DE VARDI, GÜZELMİŞ’ DİYORLAR

Babasıyla paket servisi yapan Mustafa Can Ekinci (18) ise, müşterilerin motosikletle değil de traktör ile gelen siparişlerini gördüklerinde şaşırdıklarını belirterek, ‘’Diyaloğa girdiğimizde anlıyorlar. Memnun kalıyorlar. Sipariş götürdüğümde traktörü durdurup sipariş verenler oluyor. ‘Bizim de vardı, güzelmiş’  diyorlar. Modelini soruyorlar. Çoğu aracın karda, yağmurda ve çamurda çıkamadığı yerlere rahatlıkla çıkabiliyorum.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: