ARAMALAR 2.GÜNDE DE SÜRÜYOR

ARAMALAR 2.GÜNDE DE SÜRÜYOR

KARABÜK’ün Eskipazar ilçesinde, işe gitmek için evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Hüseyin Zeren(32) için arama çalışması 2.günde de sürüyor.

İlçeye bağlı Karaören köyünde anne ve babasıyla yaşayan Hüseyin Zeren, yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan Doğancılar köyündeki iş yeri olan civciv üretim tesisine gitmek için sabah erken saatlerde evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Bölgeye gelen AFAD ve Jandarma ekipleri Zeren’i bulmak için çalışma başlattı. Köylülerinde destek verdiği çalışmaların 2.gününde ekipler, bölgede 2 iz takip köpeği ve drone destekli arama çalışmasıyla Zeren’i bulmaya çalışıyor.
Karaören köyü muhtarı Murat Şen, ’’Normalde işe gitmemezlik yapmaz. Dün saat 06.00’dan itibaren kayıp. İyi bir insandı, kimseyle bir şeyi olmaz. Evden işe işten eve gelip giden bir arkadaş. 7 yıldır kuluçkada çalışıyor. İşini aksattığını kimse söyleyemez. ’’dedi.
AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay ise, Zeren’in çalıştığı iş yerinden evine kadar olan bölgede 50-60 kişilik ekiple birlikte arama yaptıklarını belirterek,’’ Tabii ki umudumuz, vatandaşımıza sağ salim ulaşmak. Bütün gönüllülerimize, ekiplerimize herkese teşekkür ediyorum. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: