SAFRANBOLU BELEDİYESİ TURUNCUYA BÜRÜNDÜ

SAFRANBOLU BELEDİYESİ TURUNCUYA BÜRÜNDÜ

SAFRANBOLU Belediyesi binası kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için turuncu kuşaklarla donatıldı. Başkan Köse,’’ Kadınların hedef tahtası olmadığı günlerin tez vakitte gelmesini diliyor, cinayete kurban giden hemcinslerimi rahmetle anıyorum. ’’dedi.

Safranbolu Belediyesi binası  ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla turuncu kuşaklarla donatıldı. Belediye binasına “Kadına şiddete hayır!” yazılı pankart asıldı. Bilboardlara son 10 yılda katledilen kadın sayısı olan “3311” afişleri asıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, şöyle dedi: ’’Ne yazık ki ülkemizde son 10 yılda 3 bin 311 kadın, cinayete kurban gitti. Her gün kadın cinayeti haberi almamız nedeniyle olsa gerek, sanki bu durum normalmiş gibi yaşamaya devam ediyoruz. Kadınlara bu kadar mı yer yok bu hayatta? Ana, eş, yavru, bacı onlar. Hayatı paylaştığınız bireylere karşı nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz? Gidenin arkasından ‘Ah!’ çekip, dua ediyoruz, kalanına sabır diliyoruz ancak bu yetmez! Kadınları koruyabilmemiz için suçlunun cezasını çekmesi gerek. Kadınların hedef tahtası olmadığı günlerin tez vakitte gelmesini diliyor, cinayete kurban giden hemcinslerimi rahmetle anıyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: