’40-50 YIL SONRASINA HİZMET EDECEK YATIRIMLAR YAPILDI’

’40-50 YIL SONRASINA HİZMET EDECEK YATIRIMLAR YAPILDI’

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Son 3 yıldır kendi asfaltını üreten bir kurum haline geldiklerini belirterek,’’ Kurmuş olduğumuz asfalt plenti bölgemizin en güçlü asfalt plenti durumundadır.  Makine parkı, asfalt plenti, konkasörlerimiz, finişer yani işin yapılmasını gerektiren her şey kendimize ait. Tabii bunların yapılması için çok büyük paralar ve emekler harcadık ama ömürlük yatırımlar yapılmış oldu. Bundan 40-50 yıl sonrasına hizmet edecek yatırımlar yapıldı. ’’dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’e Eflani köy muhtarları hayırlı olsun ve İlçelerine yapılan hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundu. Karabük İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete, Eflani İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın, Eflani Köy Muhtarları Derneği ve aynı zamanda Eflani Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyesi Vasfi Karagözoğlu, Birlik Muhtarı Zeynel Alpay ve ilçe köy muhtarları katıldı.

Başkan Sözen, öncelikle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti ve yapılan her çalışmada Eflani İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Eflani’de ki köylere ve vatandaşlara hizmet etmekten onur ve gurur duyduklarını söyledi. Başkan Sözen,“2021 yılı geneli değerlendirecek olursak gerçekten güzel çalışmalar yapıldı. Eflani özelinde güzel planlamalar ve çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalardan da her köyümüz hemen hemen faydalandı. Bu yılki programda Eflani’de 14 km BSK (sıcak asfalt) çalışması gerçekleştirildi. Yapılan asfalt evladiyelik bir çalışma. Son 3 yıldır kendi asfaltını üreten bir kurum haline geldik. Kurmuş olduğumuz asfalt plenti bölgemizin en güçlü asfalt plenti durumundadır.  Makine parkı, asfalt plenti, konkasörlerimiz, finişer yani işin yapılmasını gerektiren her şey kendimize ait. Tabi bunların yapılması için çok büyük paralar ve emekler harcadık ama ömürlük yatırımlar yapılmış oldu. Bundan 40-50 yıl sonrasına hizmet edecek yatırımlar yapıldı. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: