MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜNÜN BAYILAN YOLCUYU HASTANEYE YETİŞTİRMESİ KAMERADA

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜNÜN BAYILAN YOLCUYU HASTANEYE YETİŞTİRMESİ KAMERADA

KARABÜK’te minibüs sürücüsü Fatih Akkaya(37), fenalaşıp bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi. O anlar minibüsün güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, iftar saatine dakikalar kala Şirinevler Mahallesi Pazaryeri mevkiinde meydana geldi. Durağa yaklaşıldığında inmek için ayağa kalkan yolcu, bir süre sonra fenalaşıp düştü. Ayağa kaldırılan yolcu bu kez de baygınlık geçirdi. Karabük Belediyesi’ne ait yolcu minibüsünün sürücüsü Fatih Akkaya, baygın yolcuyu hemen Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Sağlık ve diğer yolcuların yardımıyla sedyeye konulan baygın yolcu, hastanede tedaviye alındı. O anlar, minibüsün güvenlik kamerasına ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Fatih Akkaya, ’’Yolcu indirirken bir anda ses geldi. Arkaya baktığımda bir yolcu yere düşmüş ve adeta sara nöbeti geçiriyordu. Hemen hastaneye yöneldik. Hastaneye girip görevlilerden sedye istedim. Sonra sağlık ekipleri müdahale etti’’ dedi.
Akkaya, insanlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade ederek, ’’Yolcularda benimle aynı fikirdeydi. Biran önce hastaneye gitmemiz yönünde beni yönlendirdiler ve hep beraber minibüsle hastaneye gittik. İlk defa böyle bir şey yaşadım. İnsanlık görevimizi yerine getirdik’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: