LGS’DE KARABÜK’TEN 2 ÖĞRENCİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

LGS’DE KARABÜK’TEN 2 ÖĞRENCİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde 2023 LGS sınavına giren Ayşe İrem Aydın ve Elif Tapsız, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.

4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı sonuçları açıklandı.

ŞAMPİYONLAR AYNI OKULDAN

Safranbolu Şehit Murat Akdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ayşe İrem Aydın ve Elif Tapsız, LGS’ de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Bu başarı bir takım başarısıdır. İlimiz akademik başarısıyla temayüz etmiş bir ildir. Bu yıl da yine Türkiye birincileri çıkartarak bu başarı perçinlenmiştir. İdarecisinden öğretmenine, velimizden okulumuzu temizleyen hizmetlisine kadar eğitim ailemizin üstün emeklerinin karşılığıdır. Sınav sonuçları Ölçme ve Değerlendirme Merkezimiz tarafından analiz edilecektir. İlk verilere göre İlimizde öğrencilerimizin kitlesel başarı grafiğinin de yükseldiğini göstermektedir. Öğrencilerimizi kutluyorum, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, velilerimizi, idarecilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: