KOMŞUSUNUN EVİNİ YAKMAYA KALKIŞTI, MİSAFİRİNİ YARALADI

KOMŞUSUNUN EVİNİ YAKMAYA KALKIŞTI, MİSAFİRİNİ YARALADI

KARABÜK’te, Elif E., tartıştığı komşusu İkram B’nin evini yakmaya çalışırken, evde misafir olarak bulunan Muharrem Yıldız’ı kalçasına tornavida saplayarak yaraladı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Kapullu Mahallesi’nde meydana geldi. Elif E., tartışma yaşadığı bitişikteki komşusu İkram B’nin evini yakmaya kalkıştı. İkram B. Ve misafiri Muharrem Yıldız, dışarıya çıkarak balkonda yanmaya başlayan brandayı ve yastığı söndürdü. Bu sırada çıkan tartışma sırasında Elif E., elindeki tornavidayı  Muharrem Yıldız’ın kalçasına saplayarak yaraladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Yıldız’ı ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Buradaki tedavisi tamamlanan Muharrem Yıldız, taburcu edildi. Elif E., ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘NE OLUR BİZE YARDIM EDİN’

İkram B’nin eşi şöyle dedi: ’’Bir baktık balkondan ateş geliyor. Çocuklar korktu. Kendi imkanlarımızla yangını söndürdük. Bu kız rahatsız, sıkıntılı. Eniştemi yaraladı. Burada birimizin ölmesini mi bekliyorlar o kızı hastaneye yatırmak için. Ne olur bize yardım edin.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: