HEDEF 100 KM ASFALT

HEDEF 100 KM ASFALT

KARABÜK İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,’’ İl bazında yapacak olduğumuz asfaltın miktarı 97.2 kilometreye çıkmış bulunmaktadır. 100 kilometrelik hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantılarının birinci birleşimi, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

İl Özel İdare Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan başkan Sözen, pandeminin getirdiği şartlarla kırsalda yaşayan nüfusun yaklaşık 3-4 katına hizmet verdiklerini belirterek, ’’KÖYDES ödeneklerinin kesinleşmesi ile beraber ilçelerden gelen programların 30 kilometre asfalt yapım ile alakalı olduğunu beyan etmiştim. Yalnız burada bir hususa dikkat çekmiştim. Valimizin, milletvekillerimizin ve bizim çabalarımızla bu 30 kilometrelik asfaltı ilimiz genelinde tüm ilçelerde bu oranların yükselebileceğini beyan etmiştim. Bu çalışmalar bugün itibariyle sonuç verdi. İl bazında yapacak olduğumuz asfaltın miktarı 97.2 kilometreye çıkmış bulunmaktadır. 100 kilometrelik hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: