‘KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN BİLE RANT ELDE ETTİĞİMİZ İDDİA EDENLER VAR’

‘KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN BİLE RANT ELDE ETTİĞİMİZ İDDİA EDENLER VAR’

KARABÜK  Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bu şehirdeki kentsel dönüşümden bile bizim rant elde ettiğimizi iddia edenler var. Ama biz bu günlere ağzı dualı insanlar sayesinde geldik. ’’dedi.

Başkan Vergili, Zafer Acar’ın sorularını yanıtladı. Başkan Vergili çevre illerin ve Karabük’ün ilçelerinin selden ağır şekilde etkilenmesine rağmen Karabük merkezinin bu afetten etkilenmediğine dikkat çekti.

‘ÇEVREMİZDE CİDDİ HASARLAR VARKEN BİZ BU SIKINTILARI YAŞAMADIK’

Yaşanan afet öncesi Karabük’ün sigortası projesi konumundaki “Yağmur Suyu Drenaj Hattı” Projesinde %90 gerçekleşme oranını yakaladıklarını ve bunun faydalarını da gördüklerini belirten Başkan Vergili; “Daha önceleri İstasyon başta olmak üzere; Yeşil Mahalle, 5000 Evler ve 100. Yıl gibi bölgelerde baskınlar oluyor ve hasarlar oluşuyordu. Ancak çevremizde böylesine ciddi hasarlar varken biz bu sıkıntıları yaşamadık. Bu bile bizim için önemli bir gelişme. Projemiz yakında tamamlanacak, ancak bundan sonra şehir büyüdükçe projeye de ilaveler yapılması gerek. ’’dedi.

‘KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN BİLE RANT ELDE ETTİĞİMİZİ İDDİA EDENLER VAR’

Yalan yanlış eleştiri ve yorum yapanların olduğunu ifade eden Başkan Vergili, ’’Diyorlar ki; üç-beş asansör ya da ışıkla belediyecilik mi yapılır? Bunları diyenlerin ölüleri bile rahat değildi. Mezarlıklar çöple ve içki şişeleriyle doluydu. Biz öyle bir şehri teslim aldık. Bu eleştirileri yapanlar ne yaptığımızı, nasıl bir şehirde yaşadıklarını bilmiyorlar. Karabük’e en son 10-15 sene sonra gelenler yeniden geldiklerinde bizleri arayıp teşekkür ediyor. Bu eleştirileri yapanlar şunun farkında değil; ben hayatını siyaset üzerine kuran ya da siyasetten nemalanan biri değilim ki. Bu şehirdeki kentsel dönüşümden bile bizim rant elde ettiğimizi iddia edenler var. Ama biz bu günlere ağzı dualı insanlar sayesinde geldik. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: