HASTANEDE ÖLDÜRÜLEN DOKTOR UZUN YILLAR KARABÜK’TE GÖREV YAPMIŞTI

HASTANEDE ÖLDÜRÜLEN DOKTOR UZUN YILLAR KARABÜK’TE GÖREV YAPMIŞTI

KONYA’da Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ekrem Karakaya, görev yaptığı Şehir Hastanesi’nde Hacı Mehmet Akçay tarafından tabancayla ateş açılarak öldürüldü. Karakaya’nın ölümü uzun yıllar görev yaptığı  Karabük’te üzüntü yarattı.

 

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Konya Şehir Hastanesi’nde yeni görevine başlayan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, Yunak Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay tarafından Kardiyoloji kliniğinde tabancalı saldırıya uğradı. Akçay, ardından da tabancayı kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Kanlar içinde kalan Karakaya ve Akçay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Akçay’ın yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktor Karakaya’yı öldürdüğü öne sürüldü. Doktor Karakaya2nın ölümü Karabük’te üzüntü yarattı. Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, sosyal medya hesabından, ’’Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yıllarca birlikte çalıştığımız Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ekrem Karakaya, Konya Şehir Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu görevi başında hayatını kaybetmiştir. Değerli çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, tüm sağlık camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Saldırıyı ve saldırganı lanetliyor, sağlıkta şiddetin her türlüsünü bir kez daha kınıyoruz’ paylaşımında bulunarak üzüntüsünü dile getirdi.

Doktor Ekrem Karakaya’nın cenazesi yarın Kayseri’nin Develi İlçesi Merkez Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası  İlçe mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: