KBÜ’DE ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ VE TOPLUM KOMİSYONU TOPLANTISI

KBÜ’DE ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ VE TOPLUM KOMİSYONU TOPLANTISI

KARABÜK  Üniversitesi (KBÜ) ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) “Üniversite-Sanayi ve Toplum İş Birliği Komisyonu” toplantısında bir araya geldi.

Sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip, uygulama ve beceri yetkinliği yüksek insanların yetiştirilmesi ve istihdam odaklı politikaların oluşturulması, geliştirilmesi ve iş birliği hususunda geleceğe yönelik planlama yapılması amacıyla “Üniversite-Sanayi ve Toplum İş Birliği Komisyonu” toplantısı Karabük Üniversitesinde gerçekleştirildi.

KBÜ Mühendislik Fakültesinde düzenlenen toplantıya Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, KBÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Tahir Güneşer, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri ile Mühendislik Fakültesi Üniversite-Sanayi-Toplum Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantının ardından Karabük TSO yönetim kurulu üyeleri, yeni yapılan Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarını inceledi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, ’’Bundan sonrası için inşallah ‘Üniversite sanayi ve toplum iş birliğiyle alakalı olarak neler yapılabiliriz?’ noktasında istişarelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçte yine bir araya geleceğiz, tüm üyelerimize dönük bir bilgilendirme toplantısı yapacağız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: