KBÜ İLE ADSNU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KBÜ İLE ADSNU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KARABÜK Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Azerbaycan’da  ADSNU Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı ile akademik konularda önemli iş birliklerini içeren protokole imza attı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat akademik iş birliği görüşmeleri kapsamında Azerbaycan’a gitti. Rektör Prof. Dr. Refik Polat ziyaretin ilk gününde Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi (ADSNU) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı ile bir araya geldi.

Rektör Polat ve Rektör Babanlı görüşmelerin ikinci gününde akademik konularda önemli iş birliklerini içeren protokole imza attı. Yapılabilecek akademik iş birlikleri, öğrenci değişimi ve personel değişimi hareketlilikleri konular ele alındı. Rektör Babanlı KBÜ ile yapılan iş birliğinin üniversitelerinde yeni ufuklar açacağını ifade etti. Rektör Polat ise Karabük Üniversitesi’nin dünya çapında birçok üniversiteyle anlaşması olduğunu ifade ederek almış olduğu başarıları aktardı. Rektör Polat ve beraberindeki heyet Azerbaycan’dan ayrılmadan önce 20 Ocak Şehitleri’nin yer aldığı Bakü Şehitler Hiyabanı’nda dua ederek Şehitliğe karanfil bıraktı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: