‘ÇOK GÜZEL İŞLER GERÇEKLEŞTİRİYORLAR’

‘ÇOK GÜZEL İŞLER GERÇEKLEŞTİRİYORLAR’

KARABÜK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri, atölyede ürettikleri malzemelerle okullarının kütüphanelerini oluşturmaya devam ediyor. Vali Gürel, ”Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çok güzel işler gerçekleştiriyorlar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamında Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri, atölyede ürettikleri malzemelerle merkez ve köy okullarının kütüphanelerini oluşturmaya devam ediyor.

‘ÇOK GÜZEL İŞLER GERÇEKLEŞTİRİYORLAR’

Karabük Valisi Fuat Gürel, imalat çalışmalarını yerinde inceleyerek alan şeflerinden bilgiler alırken, proje kapsamında kütüphanesi olmayan okullara yeni kütüphane yapılması ve okullardaki mevcut kütüphanelerin de yenileceğini belirtti. Karabük MTA Lisesinin bir fabrika gibi çalıştığını ifade eden Vali Gürel, “İlimizde 54 okulumuzda kütüphane bulunmuyordu, lisemizde gerçekleştirilen hummalı çalışmalar neticesinde çocuklarımız da kütüphanelerine kavuştu. Çocuklarımızın kütüphanelerden faydalanarak kendilerini daha iyi yetiştirmek için çaba sarf edeceklerine inanıyorum. Karabük Mesleki ve Teknik Lisemiz ilimizin köklü eğitim kurumlarından, öğrencilerimiz hem eğitimlerini gerçekleştiriyor hem de önemli meslek alanında kendilerini yetiştiriyorlar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çok güzel işler gerçekleştiriyorlar.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: