‘KARDEMİR KADAR OLMASA BİLE ONA YAKIN’

‘KARDEMİR KADAR OLMASA BİLE ONA YAKIN’

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Durum, Karabük’te en büyük problemin işsiszlik olduğunu belirterek,’’Bununla ilgili çok büyük bir projem var. Kardemir kadar olmasa bile ona yakın. İşsizlik üzerine olan bu projemi yakında açıklayacağım.’’

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ve Belediye Başkanı Adayı Mehmet Durum, beraberindekilerle birlikte Burası Karabük Gazetesi, Ajans Karabük, Medya Karabük ve DHA (Demirören Haber Ajansı) bürosunu ziyaret etti. Durum, seçime 3 aylık bir süre kaldığını ve bu süreyi en etkili bir şekilde kullanmak istediklerini söyledi.

Durum, Karabük’ün sorunlarını, problemlerini yaşadığını, bunların hepsini bildiğini ve çözümü içinde projelendirme aşamasına geldiklerini söyleyerek, ’’Görsel şölen şeklinde projeler değil. Geçmişte yapılan bu görsellerle Karabük halkının çok aldatıldığını düşünüyorum. 2014 yılındaki bir seçim beyannamesindeki beyanetlerin, görsellerin bugün aradan 4 sene geçmiş olmasına rağmen aynı şekilde, noktasına virgülüne kadar tekrar seçim beyannamelerine koyduklarını görüyorum. Her kes çalışmalarını yapsın. Halkımız gerekli cevabı verecektir’’ dedi.

Karabük’ün en büyük problemi olarak hava kirliliğinin gösterildiğine işaret eden Durum, ’’Bana göre hava kirliliğinden önce işsizlik problemi var. Bununla ilgili çok büyük bir projem var. Bu bir hayal değil. Bugüne kadar yapılması, olması gereken bir proje. Milltevekilimiz Hüseyin Avni Aksoy’un ‘2. Bir Kardemir istiyoruz’ açıklaması oldu. Bunun gibi bir şey. Kardemir kadar olmasa bile ona yakın. İşsizlik üzerine olan bu projemi yakında açıklayacağım’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: