KARANTİNADAN KAÇAN ARKADAŞLARA CEZA

KARANTİNADAN KAÇAN ARKADAŞLARA CEZA

KARABÜK’te, karantina altındaki Cumayanı köyünden çıkış yasağına ve YKS’nin ikinci oturumu için uygulanan sokağa çıkma yasağına uymayan 2kişiye para cezası kesildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, YKS’nin ikinci oturumu için uygulanan sokağa çıkma yasağı tedbirleri kapsamında Demir Çelik Kavşağı’nda durdurduğu otomobilin sürücüsünün ve yanındaki arkadaşının karantina altındaki Cumayanı köyünden kaçtıklarını belirledi. Karantina altındaki köyden çıkış yasağını ihlal eden ve sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan Fırat Ç. ve Mustafa G’ye idari para cezası uygulandı. Mustafa G., arkadaşına bir sefere mahsus ceza yazılmayarak bırakılmasını istedikten bir süre sonra rahatsızlaştığını söyleyince olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Mustafa G., ambulansla hastaneye götürülürken arkadaşı Fırat Ç’de otomobiliyle ambulansın arkasından hastaneye gitti.
Fırat Ç.,Köyün karantinaya alındığını ancak köyden çıkma yasağının olduğunu bilmediğini ve YKS için de sokağa çıkma kısıtlamasının bilmediklerini öne sürerek’’Evim yol boyunda, köyün içinde değilim. Cumayanı köyünden geldiğimi söylüyorum. İsteseydim ‘Anakara’dan, İstanbul’dan geliyordum’ derdim.’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: