‘GÜZEL HİZMETLER BIRAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

‘GÜZEL HİZMETLER BIRAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

KARABÜK Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun,’’ Yapılan hizmetlerle gelecek nesillere güzel hizmetler bırakmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Uzun, merkeze bağlı Yeşilköy’de (Melise) Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Yeşilköy’de devam eden isale hattı yenileme çalışmaları ile ilgili Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam’dan bilgiler alan Uzun, incelemelerinin ardından şu açıklamalarda bulundu; “
Karabük İl Özel İdaresi olarak İlimizin merkez ve ilçe köylerinde imkanlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemen hemen ayak basmadığımız, iş makinelerimizin çıkmadığı bölge kalmadı. Bu bağlamda da personellerimiz özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Burada devam eden çalışmamızda Yeşilköy’ün ileriye dönük 30-40 yıllık su ihtiyacını ve su sıkıntısını gidermiş olduk. Gerçekleştirilen çalışmada 4 bin metre isale hattını yeniledik. Eski hat yaklaşık 30 yıllıktı ve artık kullanılamaz haldeydi. Köyün suyu da yetersiz gelmeye başlamıştı. Şebeke de herhangi bir sıkıntı çıktığında tamiri beden gücü ile yapılmak zorundaydı yani tamirat ve bakım onarımında sorunlar yaşanıyordu. Bu sebeple ekiplerimiz suyun kaynağında drenaj çalışması yaparak su çoğaltıldı ve isale hattı yeni güzergâh ile 4 km yenilendi. Sonuç olarak şu an isale hattına ulaşım daha kolay, köyün suyu daha bol ve köyün 30-40 yıllık su ihtiyacı karşılanmış oldu. Yaptığımız çalışmalar kolay işler değil, zaman içerisinde aşama aşama tüm köylerimizin sorunlarını çözeceğiz, bu doğrultuda bütün personellerimiz ile yoğun çalışma içerisindeyiz. Yapılan hizmetlerle gelecek nesillere güzel hizmetler bırakmaya devam edeceğiz.”
İçme suyu isale hattı yenileme çalışmasında devlet ve millet dayanışmasına da değinen Uzun, “Çalışmalarımız da köy muhtarımız ve köyde yaşayan vatandaşlarımızda bizlere destek vererek devlet millet dayanışmasının da en güzel örneği sergilediler. Muhtarımıza ve vatandaşlarımız da bu destekleri için teşekkür ederim “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: