KARABÜK’TE FİBER İNTERNET ORANI YÜZDE 97

KARABÜK’TE FİBER İNTERNET ORANI YÜZDE 97

KARABÜK Telekom Müdürü İlhan onaran, Karabük il genelinin fiber internet oranının yüzde 97 olduğunu, yapılacak çalışmalarla bu oranın daha da artırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Vali Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ile birlikte Karabük Telekom Müdürlüğünü ziyaret ederek İlhan Onaran’dan 2021 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karabük Telekom Müdürlüğü’nün tanımı, görevleri ve personel durumu hakkında bilgiler vererek sunumuna başlayan Onaran, Karabük il genelinin fiber internet oranının yüzde 97 olduğunu, yapılacak çalışmalarla bu oranın daha da artırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Fiber kablo uzunluğunun 1555 kilometre, yeraltı güzergâh uzunluğunun 440 kilometre, santral sayısının 58,  sözleşme hızını alabilme oranının yüksek ise yüzde 96 olarak gerçekleştiğini ifade etti. 2021 satış hedeflerinde ise Karabük’ün 5. Olduğunu, mobil satışta hedeflenen satışının yüzde 108’ini DSL satışının, yüzde 111’ini ve cihaz satışının yüzde 104’ünü gerçekleştirdiklerini kaydetti. 5200 dairenin fiber dönüşümü ve kırsal fiber dönüşümü projelerinin devam ettiğini kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: