KARABÜK, YORGUN VE BİTKİN ŞEHİR İMAJINA BÜRÜNMÜŞTÜR

KARABÜK, YORGUN VE BİTKİN ŞEHİR İMAJINA BÜRÜNMÜŞTÜR

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’’ Karabük’ümüz artık her kesim tarafından kabul edildiği üzere yorgun ve bitkin bir şehir imajına bürünmüştür’’ dedi.

Özkan Çetinkaya şöyle dedi: ’’Karabük’ümüz artık her kesim tarafından kabul edildiği üzere yorgun ve bitkin bir şehir imajına bürünmüştür. Karabük’ümüz artık her kesim tarafından kabul edildiği üzere yorgun ve bitkin bir şehir imajına bürünmüştür. Güçlü ticaretini, güçlü ekonomisini, köklü geçmişini, ekmek mücadelesini ve kuruluşundaki renkli şehir yapısını temsil eden yerel bir vizyon ortaya koyulamamıştır. Kısır siyasi söylemler, basit ve işlevselliğini yitirmiş çözümler maalesef şehrimize kan kaybettirmeye devam etmektedir. Şehir istişare kültürünün olmadığı, ben yaptım oldu anlayışının sonucu şehrimiz git gide yaşanabilirliğini kaybetmektedir. Böyle bir noktada Cumhurbaşkanımızın takdiri ve desteğiyle, halkımızın birlik ve beraberliğiyle Karabük’ümüze gerçek belediyecilik ve gönül belediyeciliği vizyonunu getirmek için bismillah dedik, kolları sıvadık, yola çıktık.’’

Çetinkaya şöyle devam etti: ’’Yerel yönetimdeki AK Partimizin başarısı, hizmet ve eser belediyeciliği artık Karabük’ümüz için bir tercih, bir seçim değil ihtiyaç haline gelmiştir. Hizmet ve eser belediyeciliğini ortaya koyacak yeni bir vizyona, yeni bir Karabük’e ihtiyaç vardır. Özkan Çetinkaya AK Parti’nin ve tüm siyasi partilerin Türkiye’deki en genç belediye başkan adayıdır. Diyoruz ki; en genç belediye başkanı ama en çok çalışan, en çok hizmet getiren, en çok proje üreten ve en güzel şehri ortaya çıkartacak belediye başkanı olacağız. 7/24 belediyecilik anlayışımızla sahada, icraatta ve halkın yanında, gönül ve saha belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Toplumun her kesimi için ilk gün şunu söylemiştik. Hazırız, kararlıyız. Şehri imar edeceğiz. Gönülleri de ihya edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: