BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ,  HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

YENİDEN Refah Partisi (YRP) Karabük Belediye Başkanı İsmail Özer, partisinin belediye başkanı tanıtım toplantısında konuştu. Özer, ’’Temsil ettiğimiz bu davanın büyüklüğünü ilk başta kendimiz kalbimizde hissedelim. Birlikte güçlüyüz, Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız’’ dedi.

İsmail Özer, partisinin Safranbolu Belediye Başkanı Adayı İlyas Karakabak ve belediye meclis üyelerinin tanıtım toplantısında konuştu. Özer, 55 yıllık bir geleneğin, tecrübenin üzerine kurulu bir parti olduklarını belirterek, ’’Dolayısıyla geçmişimiz temiz, hizmetleriyle vatandaşların gönlünü fethetmiş, belediyelerde vatandaşımıza dokunmuş, iktidarda olduğu zamanda, bolluk ve bereketi ile memuruna, işçisine, esnafına, tüm kesime hitap etmiştir. Temsil ettiğimiz bu davanın büyüklüğünü ilk başta kendimiz kalbimizde hissedelim. Birlikte güçlüyüz ve Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız’’ dedi.

Özer, ilerleyen günlerde genel başkanları Fatih Erbakan’ın katılımıyla belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini belirtti.

Safranbolu Belediye Başkan Adayı İlyas Karakabak ise seçimlerdeki rakiplerini eleştirerek, ’’Kişiliklerine hiçbir şey söylemiyorum. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimizdir. Ama Safranbolu’da ikamet etmiyorlar. Tarihi ilçemizin hangi mahallesini, hangi sokaklarını biliyorlar. Biz 50 yıldır buradayız’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: