KARABÜK Belediyesi geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kar yağışının sona ermesine rağmen ekipler, ulaşımın ve günlük yaşamın aksamaması için cadde, sokak ve yaya yollarında biriken karları temizleyerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaların şehir genelinde planlı bir şekilde yürütüldüğü bildirildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kar sonrası sürecin titizlikle yönetildiğini belirterek, “Kar yağışının ardından da ekiplerimiz sahada görev yapmaya devam ediyor. Şehrimizin tamamında yürütülen çalışmalarla günlük yaşamın en kısa sürede normal seyrine dönmesini amaçlıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve şehir düzeni için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.
Karabük Belediyesi yetkilileri ise hava koşullarına bağlı gelişmelerin yakından takip edildiğini, ihtiyaç duyulan tüm noktalarda belediye ekiplerinin görev başında olmaya devam edeceğini bildirdi.















