KANGAL KÖPEĞİNDEN 4 KİLO TÜMÖR ÇIKTI

KANGAL KÖPEĞİNDEN 4 KİLO TÜMÖR ÇIKTI

KARABÜK’te, ameliyat edilen kangal cinsi köpeğin sırtından 4 kilogram ağırlığında ve 40 santimetre uzunluğunda tümör çıkartıldı. Tedavisi süren köpek, yaklaşık 10 gün sonra tam olarak sağlığına kavuşacak.

Karabük Belediyesi Hayvan Misafirhanesi ve Bakımevi’ne getirilen 5 aylık kangal cinsi köpeğin sırtında bir kitle tespit edildi. Operatör Veteriner Hekim Selim Korkmaz ve Operatör Asistanı Tekniker Malik Gökkaya, tarafından yapılan ve yaklaşık 2.5 saat süren ameliyat sonucunda 4 kilogram ağırlığında ve 40 santimetre uzunluğundaki tümör başarılı bir şekilde çıkartıldı.

Tedavisi devam eden köpekle ilgili Veteriner hekim Selim Korkmaz, şöyle dedi: ’’Ön muayene sonucunda bir kitle tespit ettik. Bu kitlenin herhangi bir apse veya hematom olmadığına karar verdikten sonra 2,5 saat süren bir operasyonu gerçekleştirdik. Üzerinden 4 kilogram ağırlığında ve 40 santimetre uzunluğunda bir kitle çıkardık. Şu anda genel durumu iyi. Tedavisi devam edecek. 1 hafta 10 gün içerisinde muhtemelen tam olarak sağlığına kavuşmuş olur.’’
ARAÇLARIN ÇARPTIĞI 2 KEDİYE TEDAVİ
Korkmaz, farklı günlerde araçların çarpması sonucu yaralanan 2 kedinin kendilerine getirildiğini belirterek,’’ Farklı 2 trafik kazası sonucunda 3-4 aylık yavru kedi ve 2,5-3 yaşındaki kedi tedavi amaçlı Bakım Evimize getirildi. Muayenelerinde ayaklarında geri dönüşümsüz olarak deformasyon görüldü. Hayvanların ayaklarını kurtarabilmek adına birinin sağ ön ayağı diğerinin de sol ön ayağını ampute etmek zorunda kaldık. Şu anda ortalama bir hafta 10 gün yoğun bakımda bekleteceğiz hayvanlarımızı, tedavileri devam edecek. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: