‘İYİ Kİ DE BÖYLE BİR DUYGUYA SAHİBİM’

‘İYİ Kİ DE BÖYLE BİR DUYGUYA SAHİBİM’

KARABÜK’te çelik işçisi Murat Madak, zor geçen kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak kedileri için evlerinin bitişiğindeki ardiyeyi yuvaya dönüştürdü. Madak,” İyi ki de böyle bir duyguya sahibim. Elimden geldiği kadar kimseden destek almadan sürdürdüm, sürdürmeye devam edeceğim. ”dedi.

KARDEMİR’de çelik işçisi olan Murat Madak, soğuk kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak kedileri için Yeşil Mahalle’de bulunan evinin bitişiğindeki ardiyeyi yuvaya dönüştürdü. Madak, eşinin ve kızının da desteğiyle çalışmadığı günlerde yaktığı sobanın başında ısınan yaklaşık 20 kediyi besliyor.

‘İYİ Kİ DE BÖYLE BİR DUYGUYA SAHİBİM’
Murat Madak, ‘’Sokak’ta gözü görmeyen, hastaları, yavruları bulup getirdik. Burada bir evladımız oldu bunlar. Ayda 4-5 çuval mama yiyorlar. Dışarıdaki sahipsiz kedilerde geliyor. Üşümesinler diye soba yakıyorum. Gerçekten bu sevgi ayrı bir sevgi. Pişman değilim, iyi ki de böyle bir duyguya sahibim. Elimden geldiği kadar kimseden destek almadan sürdürdüm, sürdürmeye devam edeceğim. Vatandaşlarımızı şunu söylüyorum; satın almasınlar, sahiplensinler. En azından onlarda bir sıcak yuva sahibi olsunlar. Karton kutudan bir ev yapabilirler kapılarının önlerine. Artan yemeklerini ve su koysunlar. Bunların ağzı var dili yok. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: