FIRSATI BÖYLE DEĞERLENDİRDİ

FIRSATI BÖYLE DEĞERLENDİRDİ

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının 4 saatliğine kaldırılmasını fırsat bilen Recep Özen(65), pet şişelerle yaptığı salıyla Araç çayında tur yapıp stres attı.

Karabük-Kastamonu yolu üzerinde bulunan Sarıahmetli köyünde yaşayan işçi emeklisi Recep Özen, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 ve üstü yaşındakilerin sokağa çıkma kısıtlanmasının 4 saatliğine kaldırılmasını fırsat bilip evine yürüme mesafesindeki Araç Çayı’na gitti. Özen, evinde içmek için kullandığı 20 litrelik pet şişelerini değerlendirmek için yaptığı, adına da ‘Bol paça’ verdiği salla gezintiye çıktı. Özen, pedal yardımıyla ileri geri gidip elindeki sopayla da yön verdiği salıyla çayda tur yapıp stres attı.

Recep Özen şöyle dedi:’’Koronavirüs nedeniyle evden çıkamıyorum.  Pazar günleri hak tanındı bize. Geliyorum buraya yarım saat, bir saat bindiğim salla stres atıyorum. Diğer arkadaşlarda geliyor. İsteyen binebilir. Yürüyerek geliyorum buraya. Hem yürüyerek hem de pedal çevirerek spor yapmış oluyorum. Benim için güzel oluyor.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: