ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLİN VALİSİNDEN UYARI

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLİN VALİSİNDEN UYARI

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, çok yüksek riskli (kırmızı) grupta yer almalarıyla ilgili,’’ Bir takım insanlar kurallara uymakta biraz yavaş davranıyorlar, dikkatli olmaları gerekir.’’ dedi. Vali Gürel,’’5,6,7,9,10 ve 11.sınıflar için uzaktan eğitime geçildiğini açıkladı.

Karabük Valisi Fuat Gürel,  ilk defa çok yüksek riskli (kırmızı) grupta yer almalarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Gürel,’’ Bir takım insanlar kurallara uymakta biraz yavaş davranıyorlar. Dikkatli olmaları gerekiyor.’’ Dedi. Vali Gürel, yarından itibaren 5,6,7,9,10 ve 11.sınıflarda yüz yüze eğitimden tekrar uzaktan eğitime geçme kararı aldıklarını belirterek,’ ’Bunun yanında Cumartesi ve Pazar günleri dışarı çıkma yasaklandı. Tabii esnaflarımız etkilendi. İnşallah bu kurallara hep beraber uyarız. Belli kesimlerin kurallara uyması yetmiyor. Herkesin hassasiyetle kurallara uyması gerekir ki bütüncül bir sonuç elde edebilelim.
Aksi takdirde bir yerde bir vakanın çoğalıyor olması başka vatandaşlarımıza da etkiliyor. Bu hususta vatandaşlarımızdan özellikle istirham ediyorum, kurallara uyma konusunda biraz daha hassasiyet gösterelim. Ramazan ayı sonrası biraz daha rahatlayacağımızı düşünüyorum, beklentimiz o yönde. Özellikle 1 Haziran sonrası havaların ısınmasıyla insanlar sokaklara çıkacağından, bulaşı riskinin azalacağını düşünüyoruz.’’ Diye konuştu.

Kentte  İngiltere kaynaklı mutasyonlu virüsün yayılmaya başladığına dikkat çeken Vali Gürel, 58 bin aşının yapıldığını ve aşıların artmasıyla kendilerini daha iyi günlerin beklediğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: