ATA İTTİFAKI’NA OY VERENLER SİNAN OĞAN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR

ATA İTTİFAKI’NA OY VERENLER SİNAN OĞAN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinan Oğan´ın 28 Mayıs´ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçiminde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olmasıyla ilgili,’’ Sinan Oğan´ın kendisi için hayırlı olsun. Ata İttifakı’na oy verenlerin Sinan Oğan gibi düşünmediklerini biliyorum’’ dedi.

Altay, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2´inci tur seçimleri için Karabük’ün Eskipazar ilçesi’nde ardından Karabük´ün merkez mahallerinde seçim otobüsüyle vatandaşları selamladı.  Altay, Kemal Güneş Caddesi’nde vatandaşlara seslendi. Altay, Sinan Oğan´ın 28 Mayıs´ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçiminde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olmasıyla ilgili açıklamasını değerlendirdi.

Altay şöyle dedi:”Sinan Oğan´ın kendisi için hayırlı olsun. Ata İttifakı’na oy verenlerin Sinan Oğan gibi düşünmediklerini biliyorum. Gerek Vecdet Öz´ün gerekse de Ümit Özdağ´ın da yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. Aldığı oyun büyük kısmını Zafer Partisi ve Adalet Partisi’ne oy veren seçmenden almıştır. Sinan Oğan´ın en büyük iddiası Suriyelileri geri göndermekti. 3 gün önce Sayın Erdoğan da Suriyelileri geri göndermeyeceklerini açıklamıştı. Sinan Oğan şimdi kendini destekleyenlere ne diyecek onu da merak ediyorum. Sinan Oğan´ın verdiği kararın Ümit Özdağ´ın da dediği gibi Ata İttifakı’nı ve Zafer Partisi’ni bağlamadığı çok açık.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: