BAKAN YANIK KARABÜK’TE

BAKAN YANIK KARABÜK’TE

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Karabük’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. ‘’Huzurevlerimizi, çocuk evlerimizi, engelli ve yaşlı bakım merkezlerimizi, hizmet kuruluşlarımızı olabildiği kadar yerinde incelemeye çalışıyoruz. ’’dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 100. Yıl Kültür Merkezi’nde Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programının açılışında partililerle buluştu. Basına kapalı programın ardından Karabük Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Yanık, girişte öğrenciler tarafından dövizlerle ve balonlarla karşılandı. Bakan Yanık çocuklara hediyeler verip, balon uçurdu, hatıra fotoğrafı çekildi. Bakan Yanık, düzenlenen halkoyunlarını ilgiyle izledi. MHP Karabük İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Bakan Yanık daha sonra Karabük Yücel Huzurevini ziyaret etti. Bakan Yanık, burada yaptığı açıklamada şöyle dedi: ’’Öncelikle 20 Kasım dünya Çocuk Hakları Günü’nü bir kez daha kutluyorum. Bugün sabah İl Çocuk Hakları Komitelerimizin sonuç bildirgelerini dinledik, oradan buraya geldik. Burada da çok hoş bir sürpriz yaptılar çocuklar, bizi karşıladılar. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü bir kez daha sizin vesilenizle de kutlamak istiyorum.

Huzurevi ziyaretimiz, içinde bulunduğumuz huzurevi gayet keyifli, güzel bir kuruluşumuz. Büyüklerimizle buluşmak, onların değerlendirmelerini, yorumlarını almak, varsa çalışmalarımızla, hizmetlerimizle alakalı önerilerini almak bizim için önemli. Ve hepsinden önemlisi hayır dualarını almak çok çok önemli. Nitekim biz de gittiğimiz bütün illerde huzurevlerimizi, çocuk evlerimizi, engelli ve yaşlı bakım merkezlerimizi, hizmet kuruluşlarımızı olabildiği kadar yerinde incelemeye çalışıyoruz.

Karabük son derece uyumlu, Sayın Valimizin şahsında bütün mülki erkanıyla yereldeki vekillerimizin, Belediyenin uyumuyla çalışmalarını sürdüren bir il. Turizm potansiyeli anlamında oldukça önemli bir ilimiz. Tarihsel birikimi oldukça büyük bir ilimiz. İnşallah Türkiye’mizin her tarafına olduğu gibi Karabük’e de bundan sonraki süreçte hizmetlerimizi sürdürmeye, kalkındırmaya, eksiklerini tamamlamaya, yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’

Bakan Yanık, daha sonra Güleç Çocuk Evleri ve Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: